top of page
Artboard+1.jpg

SZOLGÁLTATÁSAINK

"A színvonalat hiúságból és az elvárások okán szeretem megugrani. De nem gondolom, hogy utána ezért taps járna. Inkább azt érzem, hogy ha nem így csináltam volna, nagyon szégyellném magam"

Facebook hirdetés
target.png

FACEBOOK ÉS INSTAGRAM HIRDETÉSKEZELÉS

CÉLZOTTAN, KÖVETHETŐEN, HATÉKONYAN

Teljeskörű Facebook és Instagram kampánykezelés. Ha még nem rendelkezel hirdetési fiókkal az se gond, segítünk a fiók létrehozásában. Minden olyan eszközt és technikát alkalmazunk, amely elengedhetetlen 2020-ban ahhoz, hogy kitűnj a hirdetők tömegéből. Soroljam? A/B tesztek, hasonmás közönségek, Facebook Pixel, remarketing és sorolhatnám, de Téged úgysem ez érdekel. A fontos, hogy a kampányaid többszörösen is megtérüljenek, és ezt velünk kipipálhatod.

Facebook tartalom
Artboard+1.jpg

FACEBOOK ÉS INSTAGRAM TARTALOMKÉSZÍTÉS

POSZTOK IDŐZÍTVE, TISZTÁN ÉS ÁTLÁTHATÓAN. KRETÍVVAL SZÖVEGGEL.

Tudod mi manapság a Facebook oldalad? Egy garancialevél, amely a hezitáló vásárlódat végül a pénztárhoz löki. Egy szépen karbantartott Facebook és Instagram oldal többet mond rólad, mint bármelyik ajánlás. Hiszen itt láthatóak a pozitív vásárlói vélemények, gyönyörű képek a termékedről, alatta a kommentelők, akik boldogok a termékeddel. Ki az, aki ezután ne bízna Benned és a cégedben? 

Mi intézzük a kreatívok elkészítését, fotózunk és szöveget írunk, Neked csak hátra kell dőlnöd, és az eredményeket kell figyelned.

customer_FEHÉR.png
Google ppc
browser.png
próba fehér.png

GOOGLE PPC KAMPÁNYOK

FOLYAMATOSAN KARBANTARTVA, BŐVÍTVE ÉS OPTIMALIZÁLVA

Szolgáltatást nyújtasz és nem tudod mi a PPC? Ha ez így van az nagy hiba, amit ideje helyrehozni. Pay Per Click, azaz csak akkor kerül pénzbe, ha valaki a hirdetésedre kattint. Szolgáltatóként a Google keresési hirdetéseket alkalmaznod kötelező. Mire keresel a Google-ban? Ami biztosan kell. Mi segítünk, hogy hozzád tereljük azokat, akiknek biztosan kellesz!

Weboldalkészítés
Artboard+1.jpg

WEBOLDAL ÉS/VAGY
WEBSHOPKÉSZÍTÉS

GYORS, ELEGÁNS, MODERN ÉS MINDEN ESZKÖZÖN JÓL NÉZ KI

Ha online tervezel hirdetni, ideje online eladni valamit. Erre a legjobb hely egy weboldal vagy egy webshop. Szolgáltató vagy? Weboldal! Terméked van? Webshop! Hogy sikeres legyél az online térben, és tényleg megérje hirdetned, elengedhetetlen, hogy legyen egy szép weboldalad vagy webshopod. Ha nincs, olyan, mintha forgalmat terelnénk egy autópályára, aminek nincs vége.

monitor FEHÉR.png

MONDD EL HOGYAN

SEGÍTHETÜNK!

bottom of page